keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Hard Rock Cafe Helsinki rokkaa palvelullaan


Alttein yleisö
Kaveriporukat, työporukat, yleensä porukat sekä kaikki
musiikista ja/tai legendaarisesta konseptista kiinnostuneet

Kehuttavaa
+ Mieletön palvelu
+ Mielenkiintoinen miljöö
+ Loistosijainti
+ Välitön, runsas, hyvä ruoka

Kehitettävää
- Sisäänkäynti on vähän hämmentävä
- Lounashinnoittelu puuttuu (toistaiseksi)


Justin Timberlaken pipo! Astelen vasta avatun Helsingin Hard Rock Cafen portaita. Sisäänkäynti on hämmentävästi alemman kerroksen tekstiilipuodista, mutta rohkea löytää kyllä portaat itse ravintolaankin. Ensimmäiseksi vastaan iskee viimeistelty brändi – hieno baarin ja ravintolan yhdistelmä, kekseliäät koristeet ja tietenkin huipputason musiikkirekvisiitta. Miljöön lisäksi konseptiin kuuluu ystävällinen palvelu ja sitä se on myös Helsingissä – syöjät otetaan vastaan ja saatetaan paikalle, tunnelma on iloinen, välitön ja mukava. Sama linja jatkuu myös salissa, tarjoilijat ovat todella rentoja ja puheliaita. Melkein unohdan olevani Suomessa, niin luonnollisesti small talk tarjoilijan kanssa sujuu. Hienoa työtä!


HRC ei ole vielä luonut lounaslistaa, joten sain valita annokseni koko menulta. Tarjoilija kertoi, että annokset ovat täyttäviä, joten päädyin valitsemaan Haystack-kanasalaatin maissinaksujen kera. Lounastarjousten puuttuminen tuntuu lompakossa, sillä listahintaisena (18,95 e) lounaasta tulee melko kallis salaattiateria.

Mieletön maissikasa

Salaatti oli toden totta erittäin runsas, sisältäen kanan lisäksi maissinaksusuikaleita, vihanneksia ja salsaa. Kana oli pehmeää, salaattikastike maistuvaa ja salsa erinomaisesti kokonaisuuteen sopiva. Salsa tuntui varsin tuoreelta, mahtoiko olla peräti itse tehtyä. Pisteet siitä. Kokonaisuus oli mukavan rapsakka ja täyttävä. Nälkä ei yllättänyt vielä edes päivällisaikaan.

Hard Rock Cafen tyylisten paikkojen suola on toki hampurilaiset ja grilliannokset, joten salaatti lienee vain hento häivähdys todellisesta tarjonnasta. Olin kuitenkin vaikuttunut jo ensimmäisestä pelinavauksesta, joten seuraavaksi on päästävä maistamaan menuta laajemmin. Suurta ryntäystä lounasaikaan ei vielä näkynyt, mutta HRC voittanee oman osuutensa Helsingin lounastantereella hyvän sijainnin, erinomaisen palvelun ja mielenkiintoisen ruokatarjonnan avulla.

Klikkaa: Hard Rock Cafe Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)