perjantai 9. marraskuuta 2012

Hotelli Glo Kluuvin arkinen aamiainen
Alttein yleisö
Turistit, perheet, ryhmät, sisustusintoilijat

Kehuttavaa
+ Ihana miljöö ja hyvä palvelu
+ Tuoreet hedelmät ja marjat
+ Homejuustot ovat aina pop

Kehitettävää
- Melko tavanomainen valikoima
- Ei suurta panostusta mihinkään osa-alueeseen


Maailman parhaat aamut on ehkä tehty niistä hetkistä, kun silmät avautuvat hotellihuoneen hämärässä, ja mieli alkaa malttamattomana odotella aamupalaa – sitä runsauden sarvea, sitä yllätyksellistä kaikkien kansojen ja kaikkien ruoka-aikojen sekoitusta, sitä jännittävää kaiken nautittavan komboa.

Kluuvin Glossa meidät kohtasi runsaahko noutopöytä ja upeasti sisustettu ympäristö, vieläpä vitsikkäällä henkilökunnalla varustettuna. Tarjolla oli myslejä, makkara-munakas-linjaa, leipiä, leikkeleitä juustoineen ja kaloineen, hedelmiä ja marjoja. Leivissä oli ilahduttavasti täysjyvä- ja siemensämpyläedustusta, joskin parhain terä leipävalikoimasta a la tietyt luomuintoiset kilpailijat, puuttui. Pikkuruiset croissantit olivat kyllä suloisia.

Lämpöastioiden ääressä Glon keittiö ei juuri päässyt yllättämään, nakit ja munakkaat olivat normaalia hotellien perustodellisuutta. Myöskään juomat eivät säväyttäneet – olisimme esimerkiksi ilakoineet kovasti laadukkaasta, haudutetusta teestä. 

Marjoja ja pähkinöitä!


Sen sijaan aidosti tuoreet hedelmät, pähkinät ja erityisesti kauden marjat ilahduttivat meitä suunnattomasti. Innostuimme ennakkoon myös hyvännäköisistä brownie-paloista, joiden maku valitettavasti palautti meidät maanpinnan päälle ollen vahvasti pussisekoitusmainen. Makea onkin osoittautunut monen hotelliaamupalan Akilleen kantapääksi, eikä Glokaan saanut ekstrahyvää tästä viimeisestä etapista.

Toivoa antaneet browniet

Kaikkiaan Glo selviytyi aamiaisesta melko tavanomaisesti tyydyttäen normaali-ihmisen aamupalanälän. Foodeille Glo ei marjojen lisäksi tarjoa juuri muuta erityistä nautintoainetta.

Klikkaa: Glon ravintolat

2 kommenttia:

  1. Meillä on ollut tarkoituksena käydä testaamassa Sellon GLO-hotellin aamupala. Jotenkin se on vaan jäänyt.. Hinta on kyllä aika suolainen (18eur/hlö), varsinkin jos tiedossa on perushotelliaamupala.

    Mutta kyllä se täytyy jossain välissä käydä kuitenkin testaamassa. :)

    VastaaPoista
  2. Moikka,

    kiva kuulla sitten, millainen on Sellon aamiainen :) Tuo Kluuvin setti oli kyllä ihan hyvä, joskaan ei luksusaamiainen. Mutta kyllähän hyväkin riittää :)

    VastaaPoista

Saa olla eri mieltä ;)