sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Hanko Sushi Iso Omena petraa peliä
Alttein yleisö
Pariskunnat, perheet, porukat, mukaanottajat, hyvän sushin ystävät

Kehuttavaa
+ tuoretta ja hyvää
+ pysyvä menu
+ mukava henkilökunta
+ kekseliäs sisustus

Kehitettävää
- melko hinnakas (meidän tyypillinen setti on 60 euron lovi lompakkoon)


Hanko Sushi avasi Espoon Isossa Omenassa jo tovi sitten, ensin pienessä nurkkauksessa ja vain muutamalla asiakaspaikalla. Carrolsin suljettua ovensa (RIP maailman paras hampurilainen, Clubi) Hanko pääsi muuttamaan isompaan tilaan, joka nähtävästi rullasi ravintolan todelliseen vauhtiin. Uusi miljöö on viehättävä ja tilaa on hyvin, joskin asiakkaitakin näyttää riittävän ravintolan täyteen asti.

Ruokaa joutuu välillä vähän odottamaan...


Kävimme jälleen koko kahden ja puolen foodien voimin nauttimassa useita lautasia: Mediumia, Maki-, Uramaki- sekä California Lohi-lajitelmia. Nälkäisinä sushin superystävinä lautasten sisältö häviää pöydältämme tyypillisesti hetkessä, vähemmän nälkäiselle tai vähemmän sushistille riittänee Medium tai Large yksistäänkin.  

Medium riittää pienempään nälkään


Omenan Hangon sushi maistuu tuoreelta ja raikkaalta. Lajitelmien yhdistelmät ovat perinteisiä, joskin listalta löytyy monenlaista herkkua kampasimpukasta jokiankeriaaseen. Palat ovat kauniita, ja ravintolassa ymmärretään myös sosiaalisen syömisen päälle. Omenassa kokit ovat osa kokemusta ja ahkerat kävijät tunnistetaan.  

Arvostamme täytteiden runsasta käyttöä


Omenan Hanko yltää mielestämme hyvinkin Helsingin sushi-ravintoloiden tasolle tuoreudellaan, hyvällä palvelullaan ja makoisilla ruoillaan. Hyvä kehitys jatkukoon!

P.S. Jumbon Hanko ei yllä Omenan tasolle juuri millään kriteerillä, mistä mahtaa johtua ero ketjun eri ravintoloissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)