keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kiilan lounas ei lennäAlttein yleisö
Kiireiset työporukat, kaveriporukat

Kehuttavaa
+ Hyvä paikka, hyvät maisemat
+ Yritys olla monipuolinen

Kehitettävää
- Palvelun tasolla ei voi kehua
- Ruokatarjonta suppeaa, eikä kovin makoisaa


Kiila, tuo uudehko ilmestys Helsingin ruokataivaalla, tarjoilee niin aamiaisia, brunsseja, lounaita ja päivällisiä kuin napostelua, baareilua ja kokoustamista. Lupaus on siis kova, mutta toteutus lajista riippuen kokemuksemme mukaan joko perushyvää tai heikohkoa.

Tällä kertaa tutustuimme Kiilan lounaaseen. Valitsimme karhunvadelma-vuohenjuustosalaatin, joka sekä kuulosti että näytti hyvältä. Salaatissa oli hauskasti makeutta, ja vuohenjuustokiekko oli iso ja makoisa. Salaatti sen alla oli peruskauraa täydennettynä hieman erikoisilla pakasteomenalohkoilla, joiden syvintä olemusta arvuuttelimme tovin koko seurueen voimin. Pakastettu omena ei näet maistu omenalta, se ei oikeastaan maistu miltään tunnistettavalta ruoka-aineelta.

Lounaaseen kuului myös alkupalasalaattipöytä, joka Kiilassa oli yllättävän suppea. Pöydässä ei ollut juuri muuta kuin salaatinlehtiä ja pastasalaattia, leipääkin oli vain kahta lajia. Olisimme odottaneet enemmän.

Seuralaisemme ottivat kanaa röstiperunan kera ja annos olikin sitten kanaa ja röstiperunaa. Vihannesten virkaa toimitti herneenverso kanan päällä. Erityinen makuelämys ei ollut ilmeisesti tuokaan annos.

Jälkiruoaksi olisi saanut kahvia tai teetä, mutta emme jääneet nauttimaan kuumaa. Olimme ehkä hieman pettyneitä, että juomien kanssa ei ollut tarjolla pienintäkään namia, piparia tai keksiä. Eipä lounaspaikoissa yleensä olekaan, mutta pieni ele olisi ehkä saanut Kiilan paljaalle lounaalle edes hieman enemmän nostetta.

Olemme nauttineet aiemmin Kiilan brunssia, joka oli hyvä ja runsaahko, joskaan ei suuria intohimoja herättävä. Lounas oli brunssiin verrattuna huomattavasti valjumpi kokemus, ei vähintään välinpitämättömän palvelun ja likaisten astioiden ansiosta. 
Enemmän effortia peliin, Kiila!

Klikkaa: Kiila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)