maanantai 31. joulukuuta 2012

Scandic Espoon aamiainen helli vatsaa ja lämmitti sydäntäAlttein yleisö
Perheet, porukat, pariskunnat, luomun ystävät

Kehuttavaa
+ Hyvä valikoima kaikkea kaikille
+ Luomu
+ Lämmin tunnelma
+ Leikkipaikka lapsille
+ Kaunis piparkakkutalo esillä

Kehitettävää
- Sisustus voisi kaivata virkistystä
- Säilykehedelmät eivät säväytä koskaan


Tällä kertaa päätimme tutkia Espoon hienon kaupungin aamiaisvaihtoehtoja ja päädyimme hotelli Scandic Espoon ravintolaan, Colonial Bar & Kitcheniin. Aamiaiselle pääseminen on mutkatonta, vaikka ei olisikaan hotellin vieras, asiakaspalvelu respassa oli ystävällistä ja kas näin, 15 euron aikuishenkilöhintaan, pääsimme nauttimaan Colonialin aamiaisantimista.

Jännittävä sisustus


Vaikka ravintolan miljöö, hotellin sisustusta muotoillen, vihjaili hieman vanhentunutta vaikutelmaa, ruokavalikoima oli mukavan nykyaikainen ja raikas. Meihin teki vaikutuksen selkeä luomun läsnäolo, nautimme niin luomumysliä kuin luomupuuroakin. Lisukkeina oli tarjolla pähkinöitä, siemeniä ja kuivattuja hedelmiä. Tarjolla oli lisäksi hyvä lämpimien annosten valikoima pikkunakkeineen ja pekoneineen. Foodie-puolikas arvosti pieniä riisipiirakoita.

Leipävalikoima oli riittoisa, leikkele- ja vihannespöytä tavanomaista buffet-aamiaisen tasoa. Ilahduimme mukavasta teevalikoimasta ja erityisesti haudutuksen mahdollisuudesta.

Saa itse hauduttaa, jee :)


Jälkiruoaksi valikoitui hedelmiä, joista osa oli purkkitavaraa ja osa tuoretta. Pienellä lisäpanostuksella hedelmäosastoon Colonialin aamiainen voisi nousta ylemmäs terveellisten aamiaisten asteikolla. Jälkiruokaosastolla tarjolla oli myös pullaa, miten suloista.

Keittiöllä tuntuu olevan selkeä linja tarjonnassaan, johan ruokasalin etupuolella oleva karttakin kertoo suunnitelmallisesta lähestymistavasta.

Kaiken kaikkiaan Scandic Espoo tarjosi terveellisen, mukavan aamupalan ja hyvän mielen kaikille syöjille. 

Klikkaa: Scandic Espoo

2 kommenttia:

  1. Me oltiin täällä samassa paikassa juuri äsken! :) Olipas hauska lukea sun arvostelu paikasta. Itse olin vaan kovin täynnä edellisillan sapuskoista, joten kamalan paljon ei masuun ruokaa mahtunut. Mutta yllätyin kyllä positiivisesti!

    VastaaPoista
  2. Huli, hauskaa, että tekin kävitte siellä :)
    Sama täällä, oli positiivinen kokemus. Täytyykin jatkaa tätä hotellien aamupalojen tutkimista lisää!

    VastaaPoista

Saa olla eri mieltä ;)