lauantai 12. tammikuuta 2013

Raflan täydellinen salaatti


Alttein yleisö
Porukat, lounastelijat

Kehuttavaa
+ Ihana ruoka
+ Hyvä sijainti

Kehitettävää
- Melko meluista 
- Kahvit eivät kuulu lounaaseen, vaikka hintaa lounaalla löytyy


Ravintola Rafla, tuo avokadopastan vanhempien paikka, on oiva ravintola. Rafla sijaitsee keskeisellä paikalla, mutta kuitenkin sopivasti sivussa suurimmalta liikenteeltä. Vihreäsävyinen sisustus tuo mieleen vanhan juna-aseman ja sieluun iskeekin ravintolassa istuessa yhtäkkiä pieni nostalgia-aalto.

Söimme Raflassa lounasaikaan, jolloin tarjolla oli muutama lounasannos. Salaatteja listalla oli pari, joista valitsin avokado-lohisalaatin. Alkupalaksi päätin kumota tyrnishotin. Melko tymäkkää tavaraa! Takuulla terveellistä. 

Kaunista, hyvää ja erilaista

Salaatti taas kertakaikkiaan hipoi täydellisyyttä. Annos oli kaunis ja viitseliäs. Lohi oli rapeaa päältä ja pehmeää sisältä, juuri sopivasti. Avokado oli kypsää, hyvää, sopivaa. Salaatin alaosassa löytyi tulisempaa yllätystä, wasabilla maustettua kastiketta sekä inkivääriä. Kokonaisuus sopi erinomaisesti yhteen ja tyydytti niin salaatin nälän kuin sushi-fanin wasabinkaipuun. 

Ilmeisen suosittu Rafla lunasti siis paikkansa erinomaisten ravintoloiden listassa jo heti ensimmäisellä annoksellaan. Lisäpisteitä ropisee gluteenittomuuden huomioinnista niin annoksissa kuin leipävalikoimassa. Täydellisellä salaatilla oli toki hintansa, rapeat 18,50 euroa, mutta erinomaisesta voi maksaakin. Rafla jäi mieleen, sinne on palattava pian illallisen tiimoilta.

Klikkaa:  Rafla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)