torstai 3. tammikuuta 2013

Rulla rullaa nautinnon


Alttein yleisö
Tyttöporukat, aasialaisesta kevytruoasta pitävät, terveellisten ruokien ystävät, kevyet lounastelijat

Kehuttavaa
+ Ihanaa, maukasta, söpöä ruokaa
+ Erilainen miljöö
+ Kuohuviini ei koskaan haittaa
+ Rohkeaa ja ihanaa

Kehitettävää
-


Ravintola Rulla on uudehko, raikas tuulahdus Helsingin ravintola-skeneen. Rulla tarjoilee vietnamilaista sormiruokaa: riisipaperiin käärittyjä herkkuja. Päivän tarjonnasta löytyy sopivia rullia niin liha- kuin kasvissyöjille. Raavasta lihansyöjä-kebab-buffet-miestä emme ihan heti Rullaan veisi.

Rullaa on kehuttu monissa blogeissa, joten sinne oli suunnattava heti, kun sain sopivaa seuraa. Tätä mainiota seurusteluruokaa nimittäin syö mieluiten tyttöporukalla kuohuviinilasit kädessä. Nautimme monta erilaista rullaa, jotka sisälsivät avokadoa, katkarapuja, nautaa, munakasta, lohta ja kaikkea muuta ihanaa ja terveellistä. 

Ei paljon parempaa voi olla


Lounasannokseen kuuluu salaatti, joka osoittautui erittäin maukkaaksi ja vähän tuliseksikin. Oivallinen alkupala. Rullien mukana tulee makoisa makea kastike, joka toden teolla täydentää rullan makua. Tutkittuani rullan anatomiaa tarkemmin totesin jokaisen rullan rakentuvan samanlaiselle pohjalle, johon kuuluu muun muassa erilaisia yrttejä. Pohjan maku on melko vahvasti mukana rullassa kuin rullassa ja naturellimman makuiset täytteet eivät ehkä erotu niin hyvin kuin toivoisi, mutta silti on todettava, että kokonaisuus vain maistuu aivan mahtavalta. 

Kaunistakin vielä

Rullassa syödessä päälle tulvi yhtäkkiä helpottunut, maailmaa syleilevä, terveellinen ja raikas fiilis (johtuneekohan siitä kuohuviinilasillisesta..). Tätä on saatava lisää ja pian!

Klikkaa: Rulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)