maanantai 28. tammikuuta 2013

Stefan's Steakhousen lihanautinto skottipubissa

Alttein yleisö
Porukat, pariskunnat, illanviettäjät, lihan ystävät

Kehuttavaa
+ Kaunis ja viihtyisä, ihana sisustus
+ Lihansyöjä kiittää
+ Erilainen ja mielenkiintoinen tarjonta

Kehitettävää
- Lasten ruoka on yhtä kuin puolikas annos, kirjaimellisesti
- Ranskalaiset taisivat tulla Prisman pakastimesta
 

Tällä kertaa päätimme päivällistää hetki sitten avatussa Stefan’s Steakhousessa. Ravintola aukeaa arkisin vasta neljältä, joten lounasta emme onnistuneet sieltä saamaan, mutta viikonloppuisin ovet aukeavat suotuisammin, joten päätimme yhdistää lounaan ja päivällisen ja tutustua tähän kuuluun Stefaniin ja hänen liharuokiinsa.

Tutustuimmekin sitten Stefaniin varsin perinpohjaisesti, sillä miehen kuvia ei voinut välttää missään (ei edes vessassa). Komean uran mies on toki tehnyt, hanskassa näyttäisi olevan useita ravintoloita Amerikassa sekä Suomessa. Top Chefissäkin hän oli kyllä varsin valloittava.

Ravintolan sisustus teki meihin vaikutuksen: upea biotakka, savuisen hämärä, skottiviskibaaria muistuttava sisustus, lasiseinin varustettu viinikaappi – mieletön kokonaisuus. Halusimme muuttaa sinne.

Niin nättiä, vaikkakin hämärää 
  
Tilasimme listalta laajasti kaikkea maisteltavaa, vaikkakaan ei tällä kertaa lähdetty varsinaiseen maistelumenuun. Söimme ankanrintaa ruusukaalin ja sienten kera, suomalaista härän sisäfilettä sekä possuburgeria. Sisäfile oli no, sisäfilettä, mureaa ja ihanaa, ja kookastakin. 

Kunnon pihvi sen olla pitää

Ankanrinta oli maukasta, ruusukaali-sienipaistos oli mainiota ja annos toimi kastikkeineen ja bataattisoseineen erinomaisesti. Tosin parempaakin ankkaa on foodien suuhun joskus eksynyt, mutta se taisikin olla rasvaisempaakin rasvaisempaa Pekingin ankkaa Pekingissä. Revitty possu burgerissa sai hyväksyvää muminaa kaikilta läsnä olevilta miespuolisilta foodieilta – makuyhdistelmä oli yllättävä, makea, siis erittäin hyvä.


Puolikas burgeri foodie-puolikkaalle
 
Ruokaa odoteltiin tovi, mikä toki antoi lisää aikaa ihailla Stefania kaikista eri kulmista. Totesimme odottaessamme, että tähän ravintolaan voisi tulla viettämään iltaa ja syömään pitkän kaavan mukaan, sen verran mielenkiintoisia annoksia listalle on kehitelty. Jatkoa siis seuraa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)