tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kaunis vaan tylsähkö Eliel
Alttein yleisö
Kiireiset junamatkailijat, työsyöjät

Kehuttavaa
+ Sijainti on kyllä hyvä ja rakennus huikea
+ Tuoreet hedelmät poistavat aamuista höperyyttä

Kehitettävää
- Melko teollinen aamiainenJunalla matkustaminen on ihanan rentouttavaa. Vielä rentouttavampaa on matkustaa kunnon buffet-aamiainen vatsassa. Helsingin Rautatieaseman pääaulassa sijaitseva ravintola Eliel tiesi varmasti ajatuksemme, sillä aamiaismainoksen nähtyämme emme enää voineet lakata unelmoimasta runsaasta buffet-aamiaisesta junamatkamme siivittäjäksi.

Tarjolla oli kaikkea perusaamupalatavaraa: söpöjä minibratvursteja, munakokkelia, mysliä, kaurapuuroa, coctail-piirakoita, graavilohta, sämpylöitä ja suloisia mini-croissanteja. Lisäksi löysimme tuoreita hedelmiä, aamen! Juomapuoli hoitui vedellä, peruskahvilla ja pussiteellä, tästä ei siis erikoispisteitä.
 
Hyvän mielen ainekset

Elielin miljöö on huikea – tila on korkea, funkkistyylinen, upeilla aikansa rakenteilla varustettu. Sisustukseen on tuotu modernia ajatusta teräskalusteilla ja violetilla värillä, mutta Foodien aamuaivot eivät ainakaan ihan heti löytäneet konsensusta vanhan ja uuden välillä. 

Vähän kaikkea eikä kovin sulassa


Elielin aamiainen oli ihan hyvä. Silti se putoaa siihen kategoriaan, josta Hesarissakin on puhistu: ehkä hiukan maksavaa asiakasta aliarvioivaan kastiin. Ilman tuoreita hedelmiä tarjonta olisi helposti lipsahtanut liiaksi pakasteiden paistamiseen ja puolivalmisteiden tarjoamiseen. Vaikka rautatieaseman ruokailija lieneekin tyypillisesti kiireinen, olisi silti kivaa syödä laadukasta ruokaa ihan hyvään, 9,50 euron hintaan. Kaikki edellytykset on, Eliel, harppaa vähän pidemmälle!

Klikkaa:  Eliel


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)