maanantai 11. maaliskuuta 2013

Paksun ohuehko, mutta iloinen brunssi

Alttein yleisö
Porukat, perheet, rennot ihmiset

Kehuttavaa
+ Ystävällinen palvelu ja rento meininki
+ Tuoreutta ja terveyttä

Kehitettävää
- Vähän ohut ruokatarjonta
- Leivät olivat jo nähneet parhaat päivänsä


Studioravintola Paksu, tämä uudehko tulokas, iskee uudenlaisella konseptilla, mutkattomalla brändillä sekä rennolla asenteella. Aivan meidän mieleemme siis. Tällä kertaa päätimme tutustua Paksun brunssiin. Aurinkoisena lauantaipäivänä näytti siltä, että muutama muukin brunssinystävä oli saanut saman ajatuksen, mutta onneksemme tilaa löytyi vielä parille pienelle foodielle. 

Söimme katkarapusalaattia, pastasalaattia, papuja ja ynnä muuta. Saimme myös siivun possua sekä brietä. Tarjolla olisi ollut myös nakkeja, mutta harmiksemme emme havainneet niitä tarjoilupöydän takaosasta. Perusbrunssilinjaa edusti myslit. Löytyipä buffetista myös vuohenjuustopunajuuripiirakka, maistui.

Kivaa ja hyvää

Ilahduimme hedelmistä, tuoreista meloneista ja ananaksesta, ihanan terveellistä. Jälkruoaksi oli porkkanakakkua, kivasti ajateltu tämäkin. Kahvit ja (haudutus-)teet kuuluivat brunssiin, ja mikäli brunssinsyöjä heittäytyy aivan kahvi-intoilijaksi, saa hän erikoiskahvin puoleen hintaan.

Paksun brunssi ei ole runsaimmasta päästä, mutta 17 euron hintaansa nähden varsin kohtuullinen. Lähdimme ravintolasta kevyin mutta ravituin vatsoin ja iloisin mielin.
 
Klikkaa:  Paksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)