tiistai 2. huhtikuuta 2013

Glo Sello alittaa aamiaisriman


Alttein yleisö
Hotellin vieraat

Kehuttavaa
+ sijaitsee Espoossa. Siellä ei ole paljon muuta. Hyvä, että edes joku ravitsee sielläkin.

Kehitettävää
- Henkilökunnalta oli varmaan jäänyt aamukahvit juomatta
- Kallista, kallista.
Astelimme Sellon hotelli Glo:hon ihanan aamiaisen toivossa. Olemme syöneet Kluuvin Glo:ssa, joten tiesimme konseptin ja odotimme malttamattomina buffet-pöydän antimia. Ravintolan sisustus vastasi odotuksiamme, tila oli tyylikäs ja moderni. Sen sijaan pienen sydämenpysähdyksen aiheutti aamiaisen hinta: 18 euroa aikuiselta ja 9 euroa lapselta. Huh. Taisi olla kallein pikku-Foodien syömä aamiainen. Ever.

Söimme kaikkea: makkaroita, munakokkelia, puuroa, brietä, leipiä. Nautimme meloneista ja kuivatuista hedelmistä sekä pähkinöistä. Sämpylät olivat hyviä, ei tavanomaisia, kumarrus siitä. Joku Glo:ssa selkeästi ymmärtää leipien päälle, myös Kluuvissa ne olivat makoisia. 

Perusmättöä

Jälkiruoka oli Sellossa aikamoinen pudotus verrattuna jopa Kluuvin pussi-brownieihin: kaurakeksejä ja Dominoita. Upposihan nuokin - nirsoja emme ole - mutta huonommalla tuulella oleva syöjä voisi vaikkapa ajatella, että teollisista kekseistä ainoana makeana voisi tulla hieman aliarvostettu olo, varsinkin 18 euron aamiaishintaan.

Yksinäinen Dominohan se siinä

Henkilökunta etsi selvästi paikkaansa kokonaisuudessa, sillä ainakaan ruokailijoiden vastaanottoon kukaan ei ihan heti ehtinyt Foodien anelevista, nälkäisistä katseista huolimatta. Olimmeko kenties espoolaisittain niin oudolla asialla tullessamme hotelliin ihan vain syömään aamupalaa? 
Ehkä henkilökuntakin on Espoosta.

Klikkaa:  Hotelli Glo Sello
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)