maanantai 15. huhtikuuta 2013

Takuumahtava Virgin OilAlttein yleisö
Perheet, porukat, pariskunnat, rennot ja kaikenlaiset

Kehuttavaa
+ Viihtyisä ja ihana ympäristö
+ Monipuolinen lista, takuulla jotakin jokaiselle
+ Lapsillekin löytyy hyvää

Kehitettävää
- Laajentakaa, pliis, levittäkää hyvän ruoan ja rennon syömisen iloa
Takuuvarman hyvä lounaspaikka, joka sopii koko perheelle. Sellainen on Virgin Oil, Foodie-dynastian pitkäaikainen suosikkiravintola.

Tänä aurinkoisena lauantaipäivänä saimme kuin saimmekin pöydän, vaikka se ei erityisesti lauantaisin ole Virginissä mikään itsestäänselvyys. Ihailimme aikamme makeaa viinipullohyllyä napostellen samalla ihanaa, vaaleaa leipää öljyn kera. Lastenruoan valikoima ilahdutti meitä, ja pikku-Foodie löysikin menulta lohta kera gnocchien ja salaatin. Lapsen annos oli aivan hyvä: lohi oli maukasta, salaattia oli sopivasti ja annos kaikkinensa sopivan kokoinen ja makuinen. Pisteet aikuis-Foodieiden helpolla pääsemisestä.

Kuvasta huolimatta ruoka oli ihan tarkkaa ja juuri sopivaa

Pitsa on itseoikeutetusti Virginin vahvuuksia, joten tokihan maistelimme läpyskääkin. Vetäähän se kevyesti vertaa kaupungin parhaille pitsaravintoloille, no doubt about that.

Tilasimme myös karitsaa, näin pääsiäisen ja kevään ja lihansyönnin kunniaksi. Annoksen koko yllätti pienuudellaan – kultaako aika muistot vai olivatko annokset aiemmin isompia? No, koollahan ei tunnetusti ole väliä, maku oli nimittäin kohdallaan. Karitsa oli ihanan pehmeää, kastike sopi lihaan hienosti ja gnocchit täydensivät makuja. Olisimme ehkä toivoneet hieman enemmän vihanneksia, mutta hyvää oli näinkin.

Pehmeää  ja makoisaa

Virginistä lähti jälleen tyytyväinen Foodie-joukko. Tulemme jälleen uudestaankin!

Klikkaa: Virgin Oil


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)