maanantai 27. toukokuuta 2013

Sydämellinen Silvoplee






Alttein yleisö
- Laadukkaan kasvisruoan ystävät, laadukkaan ruoan ystävät, porukat, perheet, lounastelijat

Kehuttavaa
+ Ihana ruoka! Ja ihanat jälkiruoatkin.
+ Ystävällinen palvelu
+ Kekseliästä hinnoittelua

Kehitettävää
- Miljöö voisi kaivata stailausta



Silvopleeta, tätä kasvissyöjän taivasta, on kehuttu monessa blogissa, joten suuntasimme ravintolaan suurin odotuksin. Emmekä joutuneet pettymään. Miten hyvää ja monipuolista ruokaa voikaan saada kasvisten voimin!

Silvoplee toimii buffet- ja painoperiaatteella. Maksat siitä, miten paljon syöt – yksinkertaista ja reilua. Tarjontaa on paljon, ja se on laadukasta. Lautanen loppuu helposti kesken ja kassalla Foodie joutuu nolona myöntämään, että on onnistunut lappaamaan lautaselle tuplasti enemmän ruokaa kuin seuralaisensa. Vaan mitäpä sitä häpeämään, kun on kyse terveellisestä ja hyvästä ruoasta.

Pöydästä löytyi tuoretta ja marinoitua, hedelmää ja vihannesta, pestoa ja pastaa, jokaiselle jotakin. Lisukkeitakin oli, siementä ja kekseliästä kastiketta. Kaikkea olisi tehnyt mieli. Foodie söi itsensä tyytyväiseksi 13 eurolla, nopeasti laskettuna reilulla puolella kilolla ihanaa kasvisruokaa. 


Olikohan vähän ahne syöjä?

Jälkiruokaosasto ilahdutti paatunutta suklaanystävää: tarjolla oli raakasuklaakakkua. Painon mukaan sitäkin, ilahduttavaa. Näin näppärästi Foodie halkaisi itselleen sopivan pienen palan ihanaa, taatelinmakuista kakkua. Ah.

Sielu lepäsi ravitsevien ruokien ääressä. Miljöö Silvopleessa on jokseenkin hieman pitsapaikkamaista, mutta annamme kaiken anteeksi loistavan idean ja tarjonnan takia. Menkää kaikki sinne syömään, ja ottakaa ne hevimmät lihansyöjätkin mukaan, he saattavat yllättyä!
P.S. ”Kiitos kun tulit. Tulethan toistekin”, lukee kuitissa. Kyllä kuulkaa lämmittää sydäntä.

Klikkaa: Silvoplee


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)