tiistai 6. elokuuta 2013

Karvas Kämp Brasserie





Alttein yleisö
- Julkimot ja ulkomaiset pop-tähdet sekä sellaisiksi itsensä mieltävät

Kehuttavaa
+ Kaunis ympäristö, upea katettu terassi a la Pariisi

Kehitettävää
- Ruoka.



Kämp on kaunis. Kämp Brasserie on todella kaunis. Kiitämme Brasserieta kaupunkikuvan kehittämisestä – lasiterassi Espalla tuo Helsinkiin ihanaa, eurooppalaista tunnelmaa. Kaunis kuori nostattaa odotuksia, ja näin mekin odotimme innokkaina, minkälaisen upean aamiaisen Brasserie tarjoaakaan meille Kämpissä hyvin nukutun yön jälkeen. 
 


Paljon se antaa ymmärtää...


















Opimme taas paljon tästäkin reissusta, opi sinäkin: kierrä tarjoilupöydät ennen kuin maksat ateriastasi (suolaisen) hinnan. Me teimme päinvastoin, varmasti edellä mainittujen suurten odotustemme sokaisemina. Maksoimme, kävelimme linjastojen ohi ja ymmärsimme, että teimme juuri massiivisen virheen. Tarjonta oli tavanomaista, tavallista, normaalia, tyypillistä – tylsää. Munakokkelit ja leivät, nakit, lohet, juustot ja puurot – ei mitään erikoista. Jälkiruoaksi viineriä ja teollisen makuista marjapiirakkaa. Missä on luksus, missä ovat erikoisuudet, luomut, uutuudet? 


*Haukotus*









Söimme tylsät ruokamme happamina ja poistuimme nopeasti. 

Voi Brasserie, minkä teit! Pikkusiskosi Glokin pärjää paremmin, jopa Leppävaarassa. Ulkoinen kuoresi huutaa laadukasta, monipuolista, yllätyksellistä, upeaa tarjontaa. Tämä toisi takuulla muitakin kuin turisteja kauniisiin pöytiinne.


Viiden tähden aamiainen.



Klikkaa: Brasserie Kämp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)