Moikka moi,
kuka on tämä Foodie ja millä oikeudella se jakelee tähtiä täällä eetterissä?
Täällä ruudun toisella puolella on kaksi ja puoli foodieta: äiti, isä ja
poika. Käymme päiväkodissa ja päivätöissä, olemme tavallisia kansalaisia,
maksamme veromme ja harrastamme liikuntaa. Tämän lisäksi olemme
ruokaintoilijoita, ruoanrakastajia ja ravintoloissa istujia. Olemme hieman
laiskoja valmistamaan ruokaa, mutta sitäkin ahkerampia syömään sitä muiden
tekemänä.
Vain muutamia mainitaksemme olemme syöneet mausteisen Bangkokin
katukojuissa, neuvostoajan saslik-baarissa, aamuneljän Eerikin Pippurissa,
opiskelijaruokaloissa, Pekingin kuuluisassa ankkaravintolassa, Lontoon pubeissa, Bretagnen atlantinmakuisissa äyriäisravintoloissa,
New Yorkin autenttisessä Burger Kingissä, Olarin lähipizzeriassa, Pariisin
kolmen tähden Epicuressa sekä yli 70 helsinkiläisessä ravintolassa.
Yksi meistä ansaitsee päivittäisen leipänsä ruoka-alan siistissä
toimistotyössä, toinen ja kolmas meistä ihan vain rakastaa syödä hyvin. Nautimme säännöllisin väliajoin niin
aamiaisia, brunsseja, lounaita, päivällisiä kuin illallisiakin. Syömme
kalliisti, syömme halvasti, syömme finea ja syömme pikaa – juuri mikään muu
kuin ehkä korianteri ei ole meille kieltäytymisen arvoinen ehdotus.
Jakelemme tähtiä ja arvioita perustuen silkkaan intuitioon, fiilikseen ja
kokemukseen. Antakee anteeksi, jos loukkaamme. Samaa ja eri mieltäkin saa olla,
kommentit, ehdotukset ja ideat ovat tervetulleita :)
Jos jokin askarruttaa, viesti tähän: callmefoodie@gmail.com
Cheers,
Foodiet
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Saa olla eri mieltä ;)