Alttein yleisö
Perheet, porukat, pariskunnat, suvut
Kehuttavaa
+ runsas buffet-pöytä
+ erinomaiset pääruoat
+ pienet lapset syövät ilmaiseksi
+ kaunis ympäristö
+ paljon asiakaspaikkoja
+ takka on päällä
Kehitettävää
- vain yksi leipälaji, eikä sekään huippu
- aamupalamaisuus ontuu
- jälkiruoat eivät herättäneet syviä tunteita
Olemme innostuneet brunsseista. Myöhäinen aamupala, runsas
tarjonta, parhaimmillaan raikas, tukeva, kaunis ja monipuolinen – what’s not to
love.
Tällä kertaa suuntasimme viehättävän Töölönrannan
sunnuntaibrunssille. Tarjolla oli alkupalanoutopöytä, kolme pääruokavaihtoehtoa
listalta sekä jälkiruokanoutopöytä. Ravintola oli täynnä, mutta onneksemme
saimme kuitenkin pöydän kolmelle melko lyhyellä varoitusajalla. Tulimme iloisiksi
huomatessamme, että kalliihkokin brunssi (31 e/aikuinen) on löytänyt paikkansa
suomalaisten sydämissä.
Alkupalapöytä oli runsas sisältäen muun muassa
perunasalaattia, vihersalaattia, katkarapusalaattia, lämminsavulohta,
possumakkaraa ja chorizoa, munakasta, pateeta sekä talon silliä ja silakkaa.
Alkupalat olivat runsaita ja maistuvia, joskin pöydän valikoima muistutti
enemmän päivällisbuffetia kuin aamiaista. Kalat olivat erinomaisia –
herkullisia, maukkaita ja mehukkaita. Foodie-puolikas arvosti makkaroita,
runsaita vihanneksia ja kananpaloja.
Alkupalaa riitti |
Pääruoaksi tilasimme kaikkia kolmea menulla olevia ruokia:
nieriää sahramirisotolla, karitsanpaahtopaistia pecorinopolentalla sekä
punajuuri-ricottaravioleja. Karitsanpaisti oli ihanaa, pehmeää, vahvan makuista
ja kaunista. Nieriä oli ehdoton suosikkimme – kala oli hyvin maustunut, suolaa
oli käytetty rohkeasti ja sahramirisotto oli pehmeän mausteista.
Punajuuri-ricottaraviolit sen sijaan eivät hieroneet kenenkään makunystyröitä,
sillä juuri makua niistä puuttui. Laimeahko vuohenjuustokastike ei riittänyt
terästämään punajuuren makeutta tai ricotan mauttomuutta.
Ihanaa karitsaa |
Seuraavaksi hyökkäsimme jälkiruokapöydän kimppuun, niin
hyvältä se näytti. Valitettavasti jälkiruoka oli vain pintakorea. Uuniomena
kanelicrumblen kera maistui tölkkihedelmältä digestiivimurskassa ja valkosuklaamousse
oli varsin vähän valkosuklaista ja jätti tahmean maun kitalakeen. Suklaakakku
jakoi mielipiteet, toinen foodie tykkäsi tinttanasta tumman suklaan makuisesta
paketista, toinen ei syönyt kakkupalaansa loppuun. Piparkakut ilahduttivat
kaikkia kolmea, pääsipä juustopöydän sinihomejuustokin parin piparin päälle.
Paljon se antaa ymmärtää... |
Palvelu pelasi hienosti ja vaikka jännitimme, miten
henkilökunta selviää ruokailumme kulun seurannasta ja pääruokien
oikea-aikaisesta tarjoamisesta, kaikki sujui kuin tanssi ja saimme kaiken
haluamamme ajallaan. Lapsiperheitä ilahduttaa erityisesti se, että pienen
lapsen ruokailu on ilmaista, jopa pääruoan osalta. Saimme itsemme kylläisiksi
ja tyytyväisiksi pitkälle päivään. Vaikka Töölönrannan brunssista puuttui tietynlainen
aamupalamaisuus, nautimme aamupäivästämme hyvien ruokien parissa ja vakuutuimme
Töölönrannan panostuksesta valikoimaan ja palveluun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Saa olla eri mieltä ;)