Alttein yleisö
Porukat, seurueet, pariskunnat sekä kaikki paremman pizzan
rakastajat
Kehuttavaa
+ Melkein kaupungin parhaat pizzat
+ Taustalla vahva idea
Kehitettävää
- Palvelun taso vaihtelevaa
- Odotusajat voivat olla pitkiä
- Epäselvä lapsipolitiikka
Suhteemme Classic Pizzaan on monimutkainen on-off- suhde. Suhteemme
vaikeammat vaiheet ovat aiheutuneet milloin palvelun tasosta, milloin
ravintolatilojen selkeästä alimitoituksesta, mutta ei milloinkaan ruoan tasosta.
Classic Pizzan pizzat ovat hyviä. Kekseliäitä, rapeita, maistuvia. Erilaisia.
Hyviä.
Uskallatko maistaa punajuuripizzaa ;) |
Tällä kertaa maistelimme muun muassa arvostetun
Michelin-kokin Jouni Törmäsen Verde Mon dieu-pizzaa, joka sisältää raastettua
punajuurta, sinihomejuustoa, auringonkukan siemeniä, tomaattismetanaa, rucolaa,
seesamkastiketta sekä hunajaa. Pizza yllätti monella tasolla. Punajuuri ja
auringonkukan siemenet antoivat annokseen yllättävää rapsakkuutta ja ryhtiä.
Rucola on aina tervetullut vieras minkä tahansa läpyskän päälle, mutta tässä pizzassa
tuoreen rucolan maku täydensi muita aineksia. Kuitenkin, ja sinihomejuustosta
huolimatta, pizzan kokonaismaku oli melko makea, jopa niin makea, että ideoimme
heti paikan päällä tämän pizzan pikafiksauksen (anteeksi, Jouni): muutama
serrano-kinkku tai anjovis antaisi hyvää tasapainoa muuten hunajaisen makeaan
ja pehmeään annokseen.
Arvoisa Helsingin Sanomien NYT-liite oli arvostellut (NYT-liite
30.11.2012) Classicin pakastettuja pohjia sitkon puutteesta. Meitä sitkon puute
ei ole vaivannut, nautimme niin pohjia kuin päällisiä varsin mielellämme.
Classicin menulla ei ole ollenkaan lasten annoksia, mutta
emme ole antaneet sen haitata perhevisiittejämme ravintolassa. Puolikkaalle
maistuu vallan mainiosti pala aikuisten pizzasta, mutta toki joidenkin
asiakkaiden mieleen saattaa hiipiä ajatus siitä, että perheen pienimmät eivät
ole varsinaisesti ketjun kohderyhmää.
Arvostamme Classicin ideologiaa, parantunutta sisustusta ja
pysyvää listaa. Sen sijaan palvelun tasossa on melkoisia heittoja eri
ravintoloiden välillä. Sellossa ollaan yleensä reippaita ja ystävällisiä,
Isossa Omenassa ollaan vakavampia ja huolestuneempia. Liekö syynä se, että
Omenan ravintola on selkeästi pienempi ja sinne on lähes aina muutaman
pöytäkunnan jono? Odotusaika ensin oven ulkopuolella ja sitten pöydän ääressä muodostuukin
usein liian pitkäksi nälkäiselle perheelle.
Ihan kiva muuten, mutta säilykepurkkeja? |
Kaikkiaan Classicin linja niin kirkkaassa brändissään kuin
erinomaisissa pizzoissaan on vahva. Miljöötä ja palvelua hiomalla Classic Pizza
pääsisi takuulla kehittämään ravintoloitaan entistä suosituimmiksi
seurusteluravintoloiksi.
Klikkaa: Classic Pizza Omena
Klikkaa: Classic Pizza Omena
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Saa olla eri mieltä ;)