Alttein
yleisö
Hipsterit ja muut trendikkäät ihmiset, porukat
Kehuttavaa
+ Kaunis miljöö
+ Ystävällinen palvelu
Kehitettävää
- Liukuhihnaruokkimista
- Ruoka ei juuri säväyttänyt
Pakkohan sinne oli
mennä, Boulevard Socialiin. Ravintolasta on kuhistu keväästä saakka, jolloin
Tomi Björck ja Matti Wikberg avasivat kolmannen ravintolansa, Farangin ja
Gaijinin pikkuveljen, keskelle vilkasta Bulevardin ravitsemusliikekeskittymää.
Lämmin vastaanotto
(eikä pelkästään sen takia, että ulkona oli vähintään -37 astetta) ja kaunis
sisustus tekivät meihin vaikutuksen heti ravintolaan astuttuamme. Ihailimme
kekseliäitä valaisimia, hauskoja seinäpintoja sekä kaunista kattausta. Ihanasta
miljööstä huolimatta romantiikalle ei Boulevardissa ollut kovin paljon tilaa –
kirjaimellisesti - sillä pöydät olivat erittäin lähekkäin ja meistä tuntuikin,
että söimme illallisemme koko pöytärivin kanssa. Eipä siinä mitään, ihan
mukavia olivat naapurit.
Ihanat kristallilasit ja muutenkin kaunis kattaus |
Päätimme sukeltaa
maistelumenuun, sillä se lienee se oikea tapa tutustua monipuolisesti
ravintolan tarjontaan. Saimme tietää syövämme välimerellistä ruokaa ja jäimme
innolla odottamaan Menu Boulevardin antimia. Kauaa ei tarvinnut odottaa –
ensimmäinen annos oli edessämme hetkessä. Kuten seuraavakin annos. Ja seuraava.
Itse asiassa söimme koko menun, seitsemän ruokalajia, tunnissa. Aloimmekin
epäillä, mahtaako omistajilla olla ammattikoulutuksen lisäksi jokin kaupallinen
tutkinto, niin taloudellisen tehokkaalta syöttämisvauhti tuntui. Emme voineet
välttää vertaamasta kokemusta taannoiseen Farangin illalliseen, josta olimme
myös ulkona reilussa tunnissa.
Kebabia sapelista ja pitaa |
Menun ruoka
kuulosti meistä erittäin herkulliselta: kampasimpukkaa, härkätartaria,
lammasta, kebabia. Annokset sijoittuivat kuitenkin yksi toisensa jälkeen
asteikolle hyvä – kohtalainen - heikohko. Kampasimpukka oli hieman raaka,
härkätartar melko mautonta, lammas todella rasvaista, turska mautonta. Sen
sijaan pitaleipä kastikkeineen oli hyvää, kebab-lihapulla hauskan tulinen ja
hummus sekä pinjansiemenet useissa ruoissa vallan makoisia. Jälkiruoaksi saimme
sovelluksen baklavasta ja vaikka varsinaista lehtitaikinaa emme annoksesta juuri
bonganneet, annos oli silti hauskasti toteutettu ja varsin makoisa. Jäimme ehkä
kaipaamaan vielä toista jälkiruokaa, mutta me olemmekin makeannälkäisiä
suursyömäreitä.
Baklava oli kyllä hyvää |
BW:n
maistelumenuilla tuntuu olevan yhteinen linja, joka kulkee omaa polkuaan.
Verrattuna tähtiravintoloihin, Farang ja Boulevard tarjoilevat samoja aineksia
useissa annoksissa, ja makumaailma pysyttelee samassa aihiossa läpi menun.
Makuasia on, odottaako maistelumenun annoksilta samankaltaisuutta vai erilaisia
makuja. Riskaabelimpaa toki on seurata vahvaa linjaa, mutta yrittäjät itse
lienevät melko riskaabeleja ihmisiä, kaikki kunnioitus siitä.
Totesimme
Boulevardin olevan mielenkiintoinen tuttavuus, joskaan meihin se ei tehnyt
vaikutusta ruoallaan. Seuraamme kuitenkin innolla BW-imperiumin laajenemista,
kuka ties, mitkä tuulet puhaltavat seuraavaksi.
Klikkaa: Boulevard Social
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Saa olla eri mieltä ;)