Just Call Me FoodieMoikka moi,

kuka on tämä Foodie ja millä oikeudella se jakelee tähtiä täällä eetterissä?

Täällä ruudun toisella puolella on kaksi ja puoli foodieta: äiti, isä ja poika. Käymme päiväkodissa ja päivätöissä, olemme tavallisia kansalaisia, maksamme veromme ja harrastamme liikuntaa. Tämän lisäksi olemme ruokaintoilijoita, ruoanrakastajia ja ravintoloissa istujia. Olemme hieman laiskoja valmistamaan ruokaa, mutta sitäkin ahkerampia syömään sitä muiden tekemänä.

Vain muutamia mainitaksemme olemme syöneet mausteisen Bangkokin katukojuissa, neuvostoajan saslik-baarissa, aamuneljän Eerikin Pippurissa, opiskelijaruokaloissa, Pekingin kuuluisassa ankkaravintolassa, Lontoon pubeissa, Bretagnen atlantinmakuisissa äyriäisravintoloissa, New Yorkin autenttisessä Burger Kingissä, Olarin lähipizzeriassa, Pariisin kolmen tähden Epicuressa sekä yli 70 helsinkiläisessä ravintolassa.

Yksi meistä ansaitsee päivittäisen leipänsä ruoka-alan siistissä toimistotyössä, toinen ja kolmas meistä ihan vain rakastaa syödä hyvin.  Nautimme säännöllisin väliajoin niin aamiaisia, brunsseja, lounaita, päivällisiä kuin illallisiakin. Syömme kalliisti, syömme halvasti, syömme finea ja syömme pikaa – juuri mikään muu kuin ehkä korianteri ei ole meille kieltäytymisen arvoinen ehdotus.

Jakelemme tähtiä ja arvioita perustuen silkkaan intuitioon, fiilikseen ja kokemukseen. Antakee anteeksi, jos loukkaamme. Samaa ja eri mieltäkin saa olla, kommentit, ehdotukset ja ideat ovat tervetulleita :)

Jos jokin askarruttaa, viesti tähän: callmefoodie@gmail.com

Cheers,
Foodiet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)