maanantai 18. helmikuuta 2013

Paikallinen LN-Sushi Art iskee listalla


Alttein yleisö
Paikalliset sushin ystävät, take away-asiakkaat

Kehuttavaa
+ Laaja lista ja edulliset hinnat

Kehitettävää
- Laaja lista ja syöjän hämmennys
- Interiööri on kovin lähiömäinen


Suurina sushin ystävinä ilahduimme suurenmoisesti huomattuamme, että Espoon Tapiolassakin on sushiravintola. Hyppäsimme oitis autoon ja suuntasimme LN-Sushi Artiin, joka pienen etsiskelyn jälkeen löytyi Tapiolan sydämestä. Bloggaaja-kollegat varoittelivat arvosteluissaan nuhjuisesta ulkonäöstä, mutta moista emme ulkoa havainneet. Sen sijaan sisällä sisustus oli ehkä hieman lähipitseriamainen. Mutta, emme ole kapeakatseisia – sisustus ei yleensä juurikaan korreloi ruoan laadun kanssa.

Sushi Artin menu oli pitkä. Pitkä. Ja me mietimme valintaamme – pitkään. Muuten, kuva olis kiva. Lopulta päädyimme suureen maki-mättöön muutamalla lohi-nigirilla varustettuna. Kuten aina, tilasimme yhden ison lautasen, josta kaikki saivat syödä nopeutensa ja jaksamuksensa mukaisesti. Sushi Art ymmärsi konseptin.


Paljon!

Totesimme annosten olevan melko tavanomaisia. Täytteitä oli vähänlaisesti ja rullat olivat hieman epäsiistejä. Onko kyseisillä asioilla kovasti väliä, se lienee henkilökohtaista. Me olemme ehkä vähän pedantteja, mutta kai arvostelijoiden pitää ollakin.

Huomasimme liikennettä seuratessamme, että ravintolan take away-virta oli tasaisen katkeamatonta. Tämä lieneekin paikallisen ravintolan vahvuus, ja ehkä mekin kokeilemme onneamme uudelleen nimenomaan take awayna. Paikalla syömisessä Art ei meitä juuri säväyttänyt, vaikka ravintola näyttikin täyttyvän varsin mukavasti lumisena perjantai-iltana. Jäämme seuraamaan, miten Sushi Art kehittyy.

Klikkaa: LN-Sushi Art


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)