keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

SIS.Delin kova brunssiavaus Espoossa

 

Alttein yleisö
Perheet, porukat, ulkoilijat, museovieraat, luomu- ja terveysintoiset syöjät

Kehuttavaa
+ Luomua, tervettä ja maukasta
+ Smoothie Ultima Thule-lasista, täydellisyyttä
+ Espoolaisille Espoossa
+ Lapset kuuluvat kuvioon ja leikkipaikkakin löytyi eli jälkikasvun kehtaa ottaa mukaan

Kehitettävää
- Sis.Delin ketjun sisustustyylistä voi olla monia eri mieliä


Espoolainenkin saa brunsseja! Nimittäin WeeGee-näyttelykeskuksessa on SIS.Deli-kahvila, joka tarjoaa niin lounasta kuin brunssia, eikä ole edes kallista: aikuinen kustantaa vajaan kaksikymppisen, lapsi maksaa ikävuosiensa mukaan. Aivan mahtavaa.

Tulimme brunssille puolenpäivän aikaan ja kahvilahan oli aivan täynnä, ja pöytävarauksiakin näkyi olevan. Sana on siis kirinyt. Hyökkäsimme lämpimään pöytään ja poimimme sieltä piirakkaa, lihapullia, papuja, salaattia, brietä, kananmunia sekä ihanaa puolukka-omena-kaurapuuroa, luomuna tietysti. Leipäkin oli hyvää ja mehujakin sai.

Annoksen katsomisestakin tulee jo terveemmäksi
Jatkoimme ateriaa hedelmillä, pähkinöillä sekä smoothiella. Smoothie oli muuten hyvää, niin visuaalisesti kuin maullisesti (emme kehdanneet ottaa toista lasia, vaikka mieli teki) (ja mistä saa tuollaisia hoikkia Ultima Thuleja?).
 
Täydellistä

Jälkiruoaksi oli kaura-suklaaherkkuja, joita upposi kiitettävästi myös Foodie-puolikkaaseen. Näin salakavalasti voi ruokkia lapset terveellisesti. Vieläpä kun kahvi ja haudutettu tee kuuluivat hintaan, emme voineet olla rakastumatta tähän terveelliseen, puhtaaseen ja ihanaan brunssiin. Tulemme uudestaan, tosin ensi kerralla lienee järkevää tehdä varaus, sillä SIS.Delissä söi jo kokeilukerralla koko Espoo.

Klikkaa: SIS.Deli
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa olla eri mieltä ;)